Doorleren is het beste wat werkt

Amronis Instituut

Taal en Maatschappelijke Vitaliteit

 

De vicieuze cirkel doorbreken

Maatschappelijk Vitaal zijn betekent uit je vicieuze cirkel komen en in je kracht staan binnen de samenleving. Het is weten wie je bent en welke waarde je hebt binnen de maatschappij. Door daaraan de Nederlandse taal te koppelen zal je de cultuur in zijn essentie goed begrijpen en beter in het dagelijks leven functioneren, je gaat je verantwoordelijkheid nemen en je draagt ook aan een positief leefklimaat.

Amronis Instituut weet de complexe begrippen en beginselen van Maatschappelijke Vitaliteit samen te brengen in een persoonlijk coaching- en opleidingsprogramma. Deze programma’s zijn zowel voor individuen als voor groepen gemaakt.

Wij gaan deze uitdaging aan, U ook?

Omdat wij er in geloven, dat de echte verandering van het individu zelf moet komen, zijn we er na gaan denken wat mensen nodig hebben om dit te bewerkstelligen, kwamen we tot conclusie dat vitaliteit het toverwoord. Het is bijna magisch om te zien hoe de kwaliteit van het leven wordt verbeterd.

De ervaring leert dat deze methodieken helpen bij het concretiseren van de transformatie-doelstellingen.

Doel van een aanbod Taal en Maatschappelijke Vitaliteit

Het doel van deze methodiek is om samen met de deelnemers van het programma te onderzoeken wat precies de individuele hulpvraag van hem of haar is, zodat passende ondersteuning of hulp ingezet kan worden in een cursusprogramma. Het uitgangspunt is dat de taal die men gebruikt, doet iets met zijn/haar denken en emoties. Het is een praktische en transparante manier van werken die de mensen de regie over hun eigen leven geeft. De cirkel is rond!

Kosten

Afhankelijk van de samenstelling van de groep en de duur van het programma zullen we voor u een heldere offerte maken. Wij hebben verschillende programma’s in huis. Deze programma’s worden altijd op maat gemaakt. De meeste onderwerpen die aan bod komen zijn thema’s die te maken hebben met:

• Fysiek en mentale welbevinden

• leefstijl en bewegen

• financiële empowerment

• de buurt en sociale netwerk

• Meedoen met vrijwilligerswerk en regulier werk

Wilt u eerst met ons praten?

Het kan, u kunt ons bellen naar 0299-785278 of een een e-mail sturen naar: info@amronis.nl. Wij kunnen u altijd in een vrijblijvend gesprek meer informatie geven over onze aanpak en de eerdere successen met ons concept

 

Close Menu